luni, 14 iulie 2014

Pregatirea unei case de vanzare: 3 ponturi utile

Pregatirea unei case de vanzare este foarte importanta pentru obtinerea unui pret cat mai bun, dar si pentru incheierea tranzactiei mult mai rapid.
Daca ai o locuinta pe care vrei sa o vinzi, nu te baza doar pe zona buna in care se afla sau pe geamurile termopan de care dispune: modul in care ambalezi un produs poate fi mai valoros decat bunul in sine!
Amenajarea unei case de vanzare nu inseamna sa investesti sume fabuloase, pe care sa speri ulterior ca le vei recupera, cu un surplus consistent, in cel mai bun caz. Acorda mai multa atentie detaliilor si anticipeaza nevoile potentialului cumparator. Urmatoarele ponturi transforma o casa de vanzare intr-un punct principal de atractie pe piata imobiliara.

Pregatire case vanzare: depersonalizarea

O casa pusa la vanzare nu inseamna doar sa fie curata pentru vizionari, ci un spatiu care sa inspire ideea unui nou inceput.
Potentialul cumparator trebuie sa se poata imagina pe sine locuind in casa pe vrei sa o vinzi. Iata de ce este important sa scoti de la vedere lucrurile personale, sa pui in ordine cartile din biblioteca, sa ascunzi pozele inramate de pereti si orice altceva care iti apartine exclusiv.

Pregatire case vanzare: nuantele neutre

Expertii imobiliari cred cu tarie ca nuantele in care sunt zugraviti peretii inspira cumparatorii sa inainteze o oferta. Cele recomandate sunt, in general, tonurile neutre, care maresc vizual spatiul si sunt in general pe placul tuturor: bejul, aramiul, albul cald sau galbenul pal.

Pregatire case vanzare: iluminarea

Daca nu ai suficiente corpuri de iluminat in casa scoasa la vanzare, fa cumva si mai adauga cateva surse de lumina. Vizionarile din zilele innorate sunt in general mai putin incununate de succes, deoarece privarea de lumina da oricarei locuinte un aer trist, neatragator.

Pune becurile in functiune atunci cand primesti un potential cumparator si ii vei oferi o perspectiva pozitiva asupra casei pe care vrei sa o vinzi. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu