sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Samsung Galaxy Gear, ceasul tau inteligent

Vrei sa fii in pas cu tehnologia? Atunci este momentul sa renunti la ceasul tau clasic si sa iti achizitionezi un ceas inteligent, si anume Samsung Galaxy Gear.

Gadgetul viitorului acum: Samsung Galaxy Gear
Sursa foro: Wikipedia.org

Noul Samsung Galaxy Gear, inovatia special facuta pentru tine
Ceasul este special, are un ecran tactil si o bratara metalica, fapt care ii confera o elegant aparte. De aceea, il poti face, negresit, si cadou. Totodata, ceasul Samsung Galaxy Gear este disponibil in mai multe culori. Astfel ca, daca nu iti place negrul, nu este nicio problema, caci il poti cumpara pe cel verde deschis sau pe cel roz. Si variantele nu se opresc aici.
Un alt lucru pe care poti sa il faci cu noul dispozitiv lansat de compania coreeana Samsung este sa raspunzi la telefon sau sa initiezi un apel telefonic chiar de la ceasul tau, fara sa mai scoti telefonul din buzunar sau sa il mai cauti prin geanta. Aplicatia este ideala, mai ales cand te afli in locuri aglomerate sau cand este foarte frig afara.

Este disponibil in mai multe culori
Nu doar ca este frumos colorat, dar ceasul tau Samsung Galaxy Gear stie sa faca si poze. Astfel,o data ce l-ai pus la mana, nu trebuie sa iti faci griji ca ratezi o poza cu rasaritul, fiindca nu ai aparatul foto la indemana sau bateria telefonului este descarcata. Acum poti face acest lucru cu ajutorul ceasului tau inovator, foarte simplu.  El iti va salva cele mai frumoase momente petrecute in concediu sau la o cina in familie.

Este in legatura cu telefonul

Ceasul Samsung Galaxy Gear este si reminder, astfel incat fii sigur ca nu vei pierde nimic. Este de ajuns sa ii spui ceasului tau, prin aplicatia nota vocala, ceea ce iti doresti sa iti aminteasca, de la o zi de nastere a unui coleg de serviciu, pana la data limita la care trebuie sa trimiti un proiect sefului tau, si acesta va avea grija sa te avertizeze. Si in ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acest ceas este bine pus la punct. Are o memorie de 4GB, este usor, avand o greutate de 73,8 grame, este dotat cu Bluetooth, cronometru si temporizator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu