marți, 15 iulie 2014

Uite ce piese gasesti la centrele dezmembrari moto din tara

Ceva mai restransa decat piata dezmembrarilor auto, cea a pieselor rezultate din dezmembrari moto se axeaza pe anumite modele care sunt cautate de catre motociclistii din tara noastra.
In special sectorul pasionatilor de enduro se adreseaza cu precadere centrelor de dezmembrari moto.

Dezmembrari moto: Cum sa iti faci propria motocicleta

Spre deosebire de bykerii de pe sosele, participantii in concursurile hard-enduro isi pot construi o motocicleta apeland numai la centrele de dezmembrari moto.

Asa ca, cu putin talent de mecanic auto si cu piese cumparate de la dezmembrari moto iti poti construi o motocicleta de concurs. In special, piesele de motociclete japoneze, modele mai noi de anul 2000, se intalnesc in destule centre de dezmembrari moto.

Cu putin noroc, vei gasi destule anunturi si pentru piese de motociclete austriace KTM. Daca nu te pricepi sa iti asamblezi singur, in timp motocicleta ta, poti apelat tot la un centru de dezmembrari moto.

In unele cazuri, reprezentantii centrelor de dezmembrari mot vand chiar ei motociclete reconstruite. “Noi vindem o gama mare de piese din dezmembrari second-hand si accesorii, consumabile pentru motociclete enduro si motocross si motociclete complete”, explica Roger, un aradean care a dus pasiunea

Dezmembrari moto: Modele care se gasesc pe piata

Cele mai multe centre de dezmembrari motociclete din tara primesc spre dezmembrare modele de : Honda CBR 600 si 900, Yamaha R1 si R6, Suzuki GSX si GSX –R, mai multe modele de Kawasaki si Honda, si chiar si BMW-uri.

Piesele provenite din dezmembrari moto sunt, in general, in stare tehnica buna, iar preturile sunt convenabile oricarui buzunar.


In centrele de dezmembrari moto, o furca GSX-R 1000 K6 in perfecta stare se vinde cu maxim 150 de euro, o evacuare completa Leo Vince, din galerii pana la surdina inclusiv, de Honda CBR 600 RR 2005 are un pret aproximativ de 100 de euro, iar un set complet de roti Yamaha R1 2003 ajunge la 95 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu