luni, 14 iulie 2014

5 lucruri pe care nu stiai ca telefonul tau Nokia Lumia 710 le poate face

Ce poate face Nokia Lumia 710

Esti mandrul posesor al unui smartphone Nokia Lumia 710? Poate ca nu este un telefon de ultima fita, dar cu siguranta este un dispozitiv performant.
Cum insa este prevazut cu Windows Phone, printre altele, se prea poate sa iti cam prinzi urechile in primele zile de utilizare. De aceea n-ar strica sa arunci un ochi peste informatiile de mai jos!

1. Economiseste baterie dupa pofta inimii

La finele unei zile in care ti-ai folosit smartphone-ul la maxim, constati ca ai mai avea nevoie de niscaiva baterie, dar ca aceasta este pe duca?
Daca asa se prezinta lucrurile, activeaza modul Battery Saver din Settings - Battery.

2. Poti face poze fara sa deblochezi ecranul

Te grabesti sa imortalizezi un moment special si ultimul lucru de care ai nevoie este sa stai sa iti deblochezi ecranul telefonului?
Ei bine, afla ca Nokia Lumia 710 iti permite sa obtii capturi foto si fara a bifa acest pas!
Tot ce trebuie sa faci este sa tii degetul apasat pe butonul aferent camerei foto pentru a intra in aplicatie. Si gata!

3. Asculta radio din aplicatia de muzica

O chestie la care poate nu te-ai fi gandit altfel, insa este adevarat: poti asculta si radio de pe Nokia Lumia 710. Nu trebuie decat sa te asiguri ca ai castile bagate in telefon, dupa care se lansezi aplicatia preinstalata de muzica.

4. Foloseste-te de functiile de voce

Cand conduci, spre exemplu, ideal ar fi sa nu fii nevoit sa stai cu ochii in telefon, ci la drum. In acest sens, functiile de voce ale Nokia Lumia 710 se vor dovedi foarte utile. Cu ajutorul lor, poti trimite mesaje sau initia apeluri telefonice, de pilda.

5. Cum faci calcule performante

S-ar putea sa n-ai nevoie de un calculator stiintific pentru a face niste adunari si inmultiri, dar, in eventualitatea in care iti este candva necesar, nu ar strica sa stii ca tot ce trebuie sa faci pentru a-l accesa este sa intri in aplicatia de calculator a telefonului, dupa care sa iti intorci gadgetul in pozitie orizontala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu